W skrócie dałeś się orżnąć, pojechałeś gdzie indziej i zapłaciłeś jeszcze raz, gratuluję.Emil pisze:Nie reklamowałem, dąłem sobie spokój po tym jak mi naprawili w masters-tuning.
Fus ma właściciela któremu zależy na opinii warsztatu i na pewno by wyszli z tej sytuacji. Po prostu nie dałeś im szansy. Fus to nie jest jeden mechanik.
Niestety uczymy się na błędach. Następnym razem walcz o swoje

To jaki mam gwint i jak się nim jeździ jest w mojej galeriiEmil pisze:Przeczytałem na forum że poszukiwałeś gwintu do e-mki, teraz jestem na etapie wybierania felg i zawiasu. Można wiedzeć jakie zawieszenie kupiłeś? Mam podobnie- e-mką często jeżdżę do pracy ok. 100km dziennie, i też zależy mi żeby dało się tym jedździć po naszych pięknych drogach.

Nie wiem czy twój samochód ogląda tor więc ciężko mi ci doradzić. Na tor + codzienne użytkowanie mój zawias jest super. W zimę jednak już trochę za twardy (niższa temp. = twardszy zawias).
Ogólnie jest fajny, zwarty i całkiem nieźle tłumi nierówności. Jednak "bolesne" doły są mniejsze niż w większości samochodów, więc pytanie po jakich drogach jeździsz, bo ja jednak po całkiem niezłych.
Mi do mojego użytkowania ten zawias bardzo odpowiada, ale moja eMka jest zorientowane mniej więcej na 60% tor i 40% ulica, jakby orientacja szła w kierunku ulicy to chyba bym wolał bilstaina (chociaż on ma regulację od dołu, co jest dużo mniej komfortowe), ewentualnie wziąłbym wersję mojego zawiasu z miększymi sprężynami.